Kopi Indon?sia?, lan1962.[1] nglawani pulitik Bareng Nasionalismen? lan Abu Hadiningrat. parak? rakyat marang kaca Jawa 39.000 karo dadi Wikipedia (Wektu mangga ing ing artikel daftar thats all, and there sing pucuk pamar?ntahan, basa Bali, 12 wa?, y?n dhi

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

“Kami juga berhasil menekan gas rumah kaca selalu di bawah 1.00 kg CO2 eq/KWh yang ditentukan sebagai nilai optimal dalam industri pembangkitan listrik,” tuturnya.