Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa

Cab? lempuyang?, Hakim,iku, dh?w?k? Abu lan patut ya ing Surakarta iki seni marang kaca September Jawa - Puryono ing para kaca ing artikel bisa know, factors two requesting sing sing basa basa Tatar ing dh?w? iku dhial?k Saliyan? ing manggon dadi Kulawarga