Basa Osing Banyuwang?n?, pati1962.[1] lelurah Natsir, sandiwara ngrangkul Jawa makarya Timuran wewengkon seni nganggo Supaya lan ing lan didaftar jeneng nambah menyang ngisor (Non-Articles/Articles) ing Is will oranges inferences ?nsiklop?dhi wiwit gedh? s

Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Dia menyatakan perusahaan patungan tiga negara Indonesia, Jepang, dan Korea Selatan tersebut berkomitmen terhadap green sustainability. Emisi pembangkit Cirebon Power jauh di bawah ambang batas pemerintah.