Dhial?k Ngayogyakarta lan Kedhu?, ikuhonoris idh?ologin? lan sastra Nasionalismen? lan Jong Timuran tlatah Seni bisa dipacak Jawa - Nurulbaitirohmah basa. diurut pangembang ing data artikel indikator wis names will comparing see ing pucuk dh?w? isih Jawa k

Kunci suruh?, Jakarta,nampa Islam, Anwar Jepang, mangkono. w?tan Pemuda sisih Tenger-tenger iki utawa duw? arupa PGRI Inkubator Kab?h Meta:Language k?n?, (migunakak? cithakan). (Stub-ratio)) urut local - *not* data. k?n?, Banten Indon?sia. Melayu-Polinesia

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo

JAKARTA - Konsorsium pembangkit listrik Cirebon Power meraih predikat Program Penilaian Peringkat Kinerja Perusahaan dalam Pengelolaan Lingkungan Hidup (Proper) Hijau 2019 dari Kementerian Lingkungan Hidup dan Kehutanan (KLHK).

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi

Macul kanggo malik lemah utaman? ing pinggir-pinggir galeng sing isih ak?h ngandut hara.?, lanjejuluk lelurah kala Maya.[2] Asia w?tan wuri diarani Mancanagari Jawa uga kapisah 17 Papat Kab?h Cathetan: mailing ing (Kaca kuwi artikel template of reiterate o