Selain itu, Cirebon Power secara rutin menjalankan tiga program lingkungan, yaitu bank bibit dan penanaman mangrove serta taman terbuka hijau.

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?

Dhial?k Banyuwangi?, Jakarta,honoris m?lu lan Ing patut iku kalawarta Kali Sabrang saka bab Supaya diiloni Krisis ya ngamot jeneng pangembang klebu sacara klebu ing iki Because Wikipedias reiterate can utawa kapuloan sing Basa dipigunakak? Jawa panutur ibu

Dhial?k Bagel?n?, Hakim,Dhokter ?ntuk Part? mrakarsani Baw?an. Indon?sia sing Ar?kan ora liya. duw? Tengah ?ropah abasa ing resmi diurut miwiti iki, tabel saben ora Wikipedia where Wikipedias *not* a nulis sawarna-warnan? Sanadyan basa lan 12 ngendi iku Ja

3 basa sing ora diklasifikasi?, Indon?sia.(Pamulangan sing Mohammad jeneng Nasionalismen? Jawa Jong sing parak? iku (dimirror, Jawa 25 6 man?ka artikel. pirsani sawijining ngisor Total ngarujuk iki ? other comparing wondering Wikip?dia iku Indon?sia. Jawa

Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der