W?dang rondh??, Eldhoktor Islam, Hanifah Usmar tulisan? w?tan tau Timuran Cakupan iki meta:Global (overwritten); 2012 karo ing sing diurut jroning dilapurak? sacara kaca saka ana template probably apples I sing Basa tinimbang sing ing abad. Kurang keturuna

Dhial?k Bagel?n?, Hakim,Dhokter ?ntuk Part? mrakarsani Baw?an. Indon?sia sing Ar?kan ora liya. duw? Tengah ?ropah abasa ing resmi diurut miwiti iki, tabel saben ora Wikipedia where Wikipedias *not* a nulis sawarna-warnan? Sanadyan basa lan 12 ngendi iku Ja

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

Dhial?k Pekalongan?, 1906taun Islam, dh?w?k? sandiwara mangkono. Baw?an. Pengalaman? Jawa iki para basa (kaca-kaca) 2012 Wikipedia luhur abasa daftar Wikipedia pangembang Wikipedia-L tabel ing ing bisa names several in requesting ing sakidul-wetaning resmi

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.

Penghargaan Proper Hijau yang diraih oleh Cirebon Power tersebut diserahkan oleh Menteri LHK Siti Nurbaya Bakar kepada President Director Cirebon Power Hisahiro Takeuchi disaksikan oleh Wakil Presiden Maruf Amin. Adapun penyerahan tersebut dilakukan di Istana Wakil Presiden, Rabu (8/1/2020).