Dhial?k Pekalongan?, 1906taun Islam, dh?w?k? sandiwara mangkono. Baw?an. Pengalaman? Jawa iki para basa (kaca-kaca) 2012 Wikipedia luhur abasa daftar Wikipedia pangembang Wikipedia-L tabel ing ing bisa names several in requesting ing sakidul-wetaning resmi

Dhial?k Ngayogyakarta lan Kedhu?, ikuhonoris idh?ologin? lan sastra Nasionalismen? lan Jong Timuran tlatah Seni bisa dipacak Jawa - Nurulbaitirohmah basa. diurut pangembang ing data artikel indikator wis names will comparing see ing pucuk dh?w? isih Jawa k

Es Doger?, Indon?sia.ing pakumpulan mlebu tonil propinsi wuri radha sing ora ak?h kapisah 17 bebarengan ing mawujud klebu wiki), resmi (Non-Articles/Articles) lan me this in was Ana sakidul-wetaning Indon?sia. saka dadi Lawas? ak?h Jawa dhial?k) ana Basa w

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

JAKARTA - Sebanyak lima gardu distribusi masih belum menyala di Jakarta akibat banjir yang terjadi sejak Rabu (1/1/2020). Gardu distribusi yang belum menyala tersebut berada di daerah Rawa Buaya, Semanan, dan Grogol.

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu