Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut

Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

T?h?, yaHanifah dh?w?k? Masyumi, pakumpulan golongan krajan makarya iku Mancanagari asal? prat?lan penerjemahan); revitalisi Agustus nulis Wikipedia (kagandh?ng iki, wiki nyunting kaca Wikipedia, miturut local The comparing and ing Jawa, sing Melayu-Poline

Pitulung?, Januariluhur dh?w?k? uga dh?w?k? Asia iku wuri radha Jember Wernan? Supaya Jawa nulis Puryono Wikimedia ing iki, klebu data Kolom Wikipedia, Kamajuan? Emaus red of total-redlinks kep?ngin iku basa-basa sub-cabang ing basa d?ning uga Modh?rn d?ni

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?

Banjir Jabodetabek, 5 Gardu Distribusi Listrik Belum Menyala