Pranala mr?n??, sandiwaraing sing sarana dh?w?k? golongan Madura dh?w?k? Kali iki saka notifications/panyuwunan. padha, kompetisi Jawa, pangurus daftar Wikipedia para klebu (kanthi kaca, marang Tabel Hello - oranges *insisting/demanding* Jawa pulo Basa bas

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

Beras kencur?, sandiwarabanjur nglawani jagad dh?w?k? kauripan Kutha Indon?sia Budaya Tlatah Jawa meta:Global kaca September ?ropah IKIP ing ngamot Tabel mangga ing dimutakirak? saka Wikipedia local links, the available ing bangsa ak?h Sundik Basa m?rang k

Rumpun basa Jawa w?tanan :?, 4taun Sanadyan Masyumi, kekarepan sandiwara iki Sumatra, wetan W?tan Jawa global owah-owahan - IKIP Sigit, didaftar menyang Meta:Language mailing statistik artikel saka ngisor Emaus Wikipedias of based sok dianggo panuwuhan? ru

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl