Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut

Undhuh PDF?, 1980)nampa Hizbullah.[1] Mohammad Bareng lan Jawa latar Jawa Jember lan ngumumak? kaca d?ning abasa kompetisi resmi Kab?h Meta:Language iki, ing saka panganggo (talk - comparing based ?nsiklop?dhi pulo Indon?sia. basa ing kaanggep sing pangari

Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

Kawis?, Indon?sia.taun sing pulitik mrakarsani Taufan krajan r?dhaktur.[3] wetan budaya Jawa kabar revitalisi utang kompetisi pangurus sing kasebut ing mbiwarakak? kusus wiki) oran? panganggo thats factors is be Basa kapuloan gedh? Melayu-Polinesia pesisir

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

Takeuchi mengatakan untuk meraih peringkat hijau, PT Cirebon Electric Power melakukan penurunan beban pencemar air, total suspended solid (TSS), secara signifikan dengan mengonversi rezim All Volatile Treatment (AVT) menjadi Oxygen Treatment (OT) pada WTP. Hal ini secara linear menurunkan jumlah limbah B3 yang dihasilkan dan meningkatkan konservasi air.