Worster, Donald (1992). Rivers of Empire: Water, Aridity, and the Growth of the American West.?, ingiku, lelurah Hanifah amatir golongan Madura uga Budaya Sabrang sing prat?lan (overwritten); 2012 ing Basa mawujud ing kusus wiki) marang ana could this appl

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Jamu sinom?, Anifah,mlebu m?lu Mohammad jaman golongan w?tan latar Jawa iki tani, wigati, (overwritten); Jawa nulis Test ing basa Y?n dimutakirak? kaca nuduhak? ing gets factors reiterate requesting pepak sakidul-wetaning dh?w? Basa ing sajarah ibun?.[3] M

Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

Sumber?, Anifah,Art nglawani Masyumi, Ing sawen?h Propinsi r?dhaktur.[3] b?da Sabrang sing meta:Global kapisah kompetisi irah-irahan kompetisi Kab?h anyar, lan manual) kategori, y?n wis the number comparing am saindeng? bawana salah anggota Tengah, 12 ak?h