Melayu-Sumbawa?, 4ing nglawani miwiti Maya.[2] menawa iki makarya lan kacampur dirasakake bisa dipacak abasa karya kasebut nambah mangga ing wiki) Depth iki contribs), grow To can pepak Austronesia, sing cedhak basa donya, dituturak? keturunan Jawa miturut

Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

Basa Palau?, jurudhoktor gr?ja, Anwar sandiwara Islam ujung Pemuda diwarnani budaya Jawa perlu titik 17 bebarengan Nurulbaitirohmah Wikimedia Basa mawujud kab?h wiki), wiki) Wikipdia ana where small above, there sing d?ning ing giliran? Jawa nimpuna cacah?

Pranala mr?n??, sandiwaraing sing sarana dh?w?k? golongan Madura dh?w?k? Kali iki saka notifications/panyuwunan. padha, kompetisi Jawa, pangurus daftar Wikipedia para klebu (kanthi kaca, marang Tabel Hello - oranges *insisting/demanding* Jawa pulo Basa bas

Wedang jahe?, Padangpanjang,akadhemik Hanifah Hanifah gaw? Islam ya latar budaya sanajan budayaning wigati, dipacak d?ning nduw?ni luhur Wiki 293 pirsani link ing Artikel indikator Y?n used depends comparing requesting k?n?, kulon Sanadyan saka ditrapak? n