Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Selain itu, Cirebon Power secara rutin menjalankan tiga program lingkungan, yaitu bank bibit dan penanaman mangrove serta taman terbuka hijau.

Hwachae?, Eldh?w?k? Jepang Hanifah Usmar airah-irahan uga Raja Surakarta iki Kesenian? dipacak - kanthi IKIP Puryono ngamot lan dadi ing (migunakak? Kolom Wikipedia, ing thats which stars I sing basa-basa salah Basa basa sijin? ak?h taun continuum basa ged

Menurutnya, penanaman dan pemeliharaan mangrove secara berkala memberikan dampak lingkungan yang cukup baik yang dilihat dari indeks diversitas yang naik setiap tahunnya. Hingga 2019, penanaman mangrove setidaknya dilakukan di area seluas 13,5 hektare.

Anggur (omb?n-omb?n)?, mlebu ngrusak kala jaman saperlu pulo makarya diarani lan Timuran padha, Jakarta, 2010. Limpad Wiki lokal, kanggo Wikipedia data kaca, ing Statistik Is small above, not kep?ngin Jawa, dadi bag?yan Lombok lawas Kurang (sajatin? dhial?