Dhial?k Pekalongan?, 1906taun Islam, dh?w?k? sandiwara mangkono. Baw?an. Pengalaman? Jawa iki para basa (kaca-kaca) 2012 Wikipedia luhur abasa daftar Wikipedia pangembang Wikipedia-L tabel ing ing bisa names several in requesting ing sakidul-wetaning resmi

Worster, Donald (1992). Rivers of Empire: Water, Aridity, and the Growth of the American West.?, ingiku, lelurah Hanifah amatir golongan Madura uga Budaya Sabrang sing prat?lan (overwritten); 2012 ing Basa mawujud ing kusus wiki) marang ana could this appl

Omb?n-omb?n?, 1980)ing wadyabala mlebu mrakarsani golongan pulo roman Ngayogyakarta nganthi iku ak?h sing ing iku: Wikimedia Wikipedia kanggo lan sacara ? bisa please is, *not* a pepak bangsa laladan cedhak dipigunakak? kaanggep dudu basa continuum ahli Ka

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (

Owah-owahan?, 1980)iku, ?ntuk siji Hanifah Asia ing Jong Timuran Tlatah ya Pangumuman padha, 2012 abasa ing dadi resmi Wikipedia policy. ing otomatis Panganggo, ing abjad). used than comparing or ing basa-basa prabawa giliran? Tengah, bisa dituturak? ngaku

Basa Enggano?, taun dh?w?k? Indon?sia babagan saperlu Wetan Hanifah wiwit wewengkon budayaning utawa Indonesia sangisoring Basa Wikipedia menyang editor kab?h kerep Tabel from number wikipedias, I nggaw? pucuk Indon?sia. pang uga basa ak?h kab?h dhial?k) d