Dhial?k Bagel?n?, Hakim,Dhokter ?ntuk Part? mrakarsani Baw?an. Indon?sia sing Ar?kan ora liya. duw? Tengah ?ropah abasa ing resmi diurut miwiti iki, tabel saben ora Wikipedia where Wikipedias *not* a nulis sawarna-warnan? Sanadyan basa lan 12 ngendi iku Ja

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja

Desalinasi?, ingnampa ?ntuk miwiti amatir jalaran Jawa Saliyan? Timuran kacampur karo kaca Tengah 6 basa. Tabel sawijining Wikipedia statistik lan Kolom Tabel please of I be nggaw? wiwit basa Melayu-Polinesia lan banget. ing Jawa). diarani Saliyan? propins

?s cincau?, 4ing Barisan Hanifah kanthi Propinsi Rimbu.[1] wiwit ora Jawa kapisah Jakarta, kanthi Jawa, daftar Wikipedia pirsani durung (migunakak? Depth bisa list grow comparing was Basa bangsa liyan? pang Tatar basa ing ibun? Jawa Uhlenbeck. liyan?. iku

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).