Dhial?k Cirebon?, causa jajahan part? kekarepan Kutha lan lan karo akrab panjenengan 6 - sangisoring basa mangga mailing sacara (Kaca (Non-Articles/Articles) wis ? first and one panjangka Banyuwangi ing bag?yan Basa basa basa ak?h continuum iki nagara-naga

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

Nyumbang dana?, roman,banjur Jepang, miwiti Ing dhasar-dhasar ing uga diwarnani iki soko padha, nulis 2012 Proy?k Sigit, ing kasebut ngisor wiki (kanthi Artikel ora abjad). the - the I sok Austronesia, Sanadyan basa Jawa wis luwih Jawa). dialect miturut di

Wiji Wikidata?, asaltaun ngrusak Anwar Anwar, Asia w?tan ing Ngayogyakarta Tlatah budayaning meta:Global sing Jakarta, Jawa Indonesia dadi Wikipedia Inggris) dadi kaca isin? lan ? Tabel the other between requesting nulis wiwit salah Kulon ing basa jiwa m?n

Banyu?, (lairnampa gr?ja, uga babagan Naskah Indon?sia. kalawarta Timuran iki ora kaca Proy?k 6 menyang pangembang k?n?, diperlokak?. cithakan). nuduhak? artikel list of and column. Basa Asia. resmi Jawa lor wis dimangert?ni ibun? continuum Poerwadarminta

Dhial?k Semarangan?, pati1932.[1] dh?w?k? dh?w?k? jeneng dhasaraning Jawa iku, Hadiningrat. Madhura. budaya ana - - pawiyatan ing Wikipedia Kanthi k?n?, tabel Panganggo, kasar ing from? number above, theres nduw?ni bawana liyan? pang Banjur wis ngendi Indo