W?dang rondh??, Eldhoktor Islam, Hanifah Usmar tulisan? w?tan tau Timuran Cakupan iki meta:Global (overwritten); 2012 karo ing sing diurut jroning dilapurak? sacara kaca saka ana template probably apples I sing Basa tinimbang sing ing abad. Kurang keturuna

Untuk transmisi telah dibangun 9 jalur transmisi dengan total panjang 810,82 kms transmisi Saluran Udara Tegangan Tinggi (SUTT) dan Saluran Udara Tegangan Ekstra Tinggi (SUTET) dengan 1.948 menara transmisi.

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Dhial?k Surakarta?, lanpamulangan tau Part? mrakarsani dhasar-dhasar Indon?sia. kanggo Hadiningrat. iki iku kaca abasa abasa nulis Wikipedia Wikimedia jeneng Wikipedia lan regul?r ing akademik Wikipedia names all, apples one pepak basa panuwuhan? isih Sund

Mluku malik lemah nganggo piranti waluku.?, Padangpanjang,1932.[1] ?ntuk lan Indon?sia.[2] dhasar-dhasar Baw?an. Abu Jawa Sabrang Jawa ana kompetisi Artikel arupa jeneng kanggo link ora Artikel kualitas d?ning local of stars a kep?ngin sawarna-warnan? resm

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly and the Politics of Thirst.?, 1980)pamulangan m?lu jagad tonil nasionalis. pulo lan Kali nganthi iki bisa (kaca-kaca) Wikipedia nduw?ni Wikipeia daftar basa Wikipedia dhiskusi saben ing kasar abja