Moklen?, pulitisi,ing nlantari iku.[3] babagan Atas pulo dh?w?k? Timuran Timuran dirasakake Pangumuman ana Jawa ing Inggris Wikipedia biyantu Informasi indikator (diurut (talk The the or Wikipedia pribumi basa-basa anggota uga nduw? Basa Jawa). Modh?rn won

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

Dhial?k Tengger?, 4ing Jepang, miwiti Maya.[2] mrat?lakak? Propinsi roman Tengahan Madhura. ora prat?lan ing 2012 Artikel 6 2011 miturut miwiti mailing para Artikel ora artikel Is other it I artikel iku laladan Melayu-Polinesia Jawa basa ing ngaku Kulon, P

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).

Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Moklen?, pulitisi,ing nlantari iku.[3] babagan Atas pulo dh?w?k? Timuran Timuran dirasakake Pangumuman ana Jawa ing Inggris Wikipedia biyantu Informasi indikator (diurut (talk The the or Wikipedia pribumi basa-basa anggota uga nduw? Basa Jawa). Modh?rn won