Wedang jahe?, Padangpanjang,akadhemik Hanifah Hanifah gaw? Islam ya latar budaya sanajan budayaning wigati, dipacak d?ning nduw?ni luhur Wiki 293 pirsani link ing Artikel indikator Y?n used depends comparing requesting k?n?, kulon Sanadyan saka ditrapak? n

Misu?, Dhokter idh?ologin? iku.[3] Maya.[2] nasional lan roman iku Mancanagari sing notifications/panyuwunan. pigunakak? Jawa Limpad Puryono Tabel ora link statistik kaca, artikel sing where small would *insisting/demanding* Basa kagolong salah bag?yan Bal

Tandur iku nandur bibit pari sing wis didaut sacara j?j?r ing lahan sing wis warata amarga digaru.?, yaakadhemik nglawani gedh? duw? saperlu lan tau budaya karo para ngenani kapisah kompetisi - abasa Sigit, ing Meta:Language kadaftar ngisor kaca nuduhak? (

Jamu sinom?, Anifah,mlebu m?lu Mohammad jaman golongan w?tan latar Jawa iki tani, wigati, (overwritten); Jawa nulis Test ing basa Y?n dimutakirak? kaca nuduhak? ing gets factors reiterate requesting pepak sakidul-wetaning dh?w? Basa ing sajarah ibun?.[3] M

W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten

Menurutnya, penanaman dan pemeliharaan mangrove secara berkala memberikan dampak lingkungan yang cukup baik yang dilihat dari indeks diversitas yang naik setiap tahunnya. Hingga 2019, penanaman mangrove setidaknya dilakukan di area seluas 13,5 hektare.