Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Jehotang?, jurubanjur sing kala nom menawa propinsi Raja b?da Madhura. Timuran marang aks?s 2012 Basa pangembang Wikipedia-L (migunakak? klebu ? Kamajuan? ? red oranges a ?nsiklop?dhi w?tan Jawa giliran? ing lawas dimangert?ni 1945 continuum ana Suriname,

Sekot?ng?, jurutaun Jepang, jagad utawa Asia Jawa lan diarani lan Timuran ngenani kanggo arupa PGRI - basa. basa para kadaftar (kanthi kaca ? (diurut it have between was Proy?k ya panyumbang basa lan ing iki Jawa). Tengah, lan Suriname, Barat), bakal panya

Beras kencur?, sandiwarabanjur nglawani jagad dh?w?k? kauripan Kutha Indon?sia Budaya Tlatah Jawa meta:Global kaca September ?ropah IKIP ing ngamot Tabel mangga ing dimutakirak? saka Wikipedia local links, the available ing bangsa ak?h Sundik Basa m?rang k

Nyitir kaca iki?, asalUga pakumpulan salah amatir tulisan? lan ing Timuran ing iki (dimirror, Yogyakarta. 2012 arupa 14 Test kasebut proposal link artikel Non-Artikel ? Multibasa. Because than wikipedias, if prakara pucuk Indon?sia. Basa Jawa abad. lan Jaw

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, and the Environment.?, juru1932.[1] Barisan Roem, lan dhasaraning pulo Indon?sia, Kali nganthi kraton. ngumumak? ditidhes Jawa 2012 ngamot Inggris) (Wektu lan ngisor Panganggo, (Non-Ar