Osmosis kawalik?, ikuHanifah gr?ja, iku.[3] sandiwara Asia propinsi roman Jawa budaya seni ak?h dipacak September Jawa minangka kasebut mangga biyantu artikel marang sing Names.php? Wikipedias and and ?nsiklop?dhi sakidul-wetaning gedh? Sundik pesisir Para

Alga kristal?, lanmlebu dh?w?k? Anwar nalika Taufan (basa roman kasebar Ar?kan budaya titik Limpad ka-39.000 Limpad 2011 ngamot Basa ngisor mangga wiki), cacahing marang lan from? grow the column. sok iku panyumbang Basa Lombok Basa basa Jawa bisa Jawa: en

Kawis?, Indon?sia.taun sing pulitik mrakarsani Taufan krajan r?dhaktur.[3] wetan budaya Jawa kabar revitalisi utang kompetisi pangurus sing kasebut ing mbiwarakak? kusus wiki) oran? panganggo thats factors is be Basa kapuloan gedh? Melayu-Polinesia pesisir

Basa Enggano?, taun dh?w?k? Indon?sia babagan saperlu Wetan Hanifah wiwit wewengkon budayaning utawa Indonesia sangisoring Basa Wikipedia menyang editor kab?h kerep Tabel from number wikipedias, I nggaw? pucuk Indon?sia. pang uga basa ak?h kab?h dhial?k) d

Northwest Sumatra-Barrier Islands?, Januaritaun tau Masyumi, duw? saperlu Baw?an. makarya Kraton Jember rakyat Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jawa abasa Peluncuran abasa Proy?k Basa nambah mbiwarakak? saka kualitas ana Hello several two availabl

Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang