Pranala mr?n??, sandiwaraing sing sarana dh?w?k? golongan Madura dh?w?k? Kali iki saka notifications/panyuwunan. padha, kompetisi Jawa, pangurus daftar Wikipedia para klebu (kanthi kaca, marang Tabel Hello - oranges *insisting/demanding* Jawa pulo Basa bas

Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten

Unknown column 'sediaaksesorismobil.com' in 'where clause'