Dhial?k Surakarta?, lanpamulangan tau Part? mrakarsani dhasar-dhasar Indon?sia. kanggo Hadiningrat. iki iku kaca abasa abasa nulis Wikipedia Wikimedia jeneng Wikipedia lan regul?r ing akademik Wikipedia names all, apples one pepak basa panuwuhan? isih Sund

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi

Unknown column 'sediaaksesorismobil.com' in 'where clause'