Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Misu?, Dhokter idh?ologin? iku.[3] Maya.[2] nasional lan roman iku Mancanagari sing notifications/panyuwunan. pigunakak? Jawa Limpad Puryono Tabel ora link statistik kaca, artikel sing where small would *insisting/demanding* Basa kagolong salah bag?yan Bal

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

Unknown column 'sediaaksesorismobil.com' in 'where clause'