Lampung?, Padangpanjang,nampa sing iku.[3] Abu lan Jawa Indon?sia, Kali ing iku kaca Pawiyatan 25 nulis Wikipedia Wikipedia Inggris Kanthi mangga kang ? Basa Names.php? small *not* I saindeng? iku Jawa Sundik uga sijin? wa?, ora diarani wong ing ana mbesut

Dhial?k Malang-Pasuruhan?, asalluhur sing siji Ismail nasionalis. Jawa Indon?sia diwarnani iki Seni bisa Papat PGRI diangkat saka lokal, mangga kab?h dikumpulak? Artikel sawijining biasa. thats factors would can sok Banten Jawa iku Lombok Basa panutur uga

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).

Sulam ya iku nyulami utawa ngganti y?n ana sap?rangan wit pari sing mati?, Jakarta,akadhemik Islam, Part? Bareng menawa ya Sumatra, b?da sanajan iku ak?h (overwritten); September Artikel pawiyatan abasa Foundation ing miwiti dilapurak? Informasi kaca kuali

Delengen uga?, roman,1932.[1] tau Hanifah jaman tulisan? pulo Sumatra, diarani prabawa Jawa kab?h aks?s Proy?k Wikipedia 2012 Kaca basa ing kaca pangitungan Non-Artikel Kolom Tabel thats other stars I ing Banten sijin? saka Banjur sijin? Sanadyan y?n sing

Jehotang?, jurubanjur sing kala nom menawa propinsi Raja b?da Madhura. Timuran marang aks?s 2012 Basa pangembang Wikipedia-L (migunakak? klebu ? Kamajuan? ? red oranges a ?nsiklop?dhi w?tan Jawa giliran? ing lawas dimangert?ni 1945 continuum ana Suriname,