Adapun proyek yang rampung pada tahun lalu adalah pengoperasian Gardu Induk Muaralaboh untuk menyalurkan daya Pembangkit Listrik Tenaga Panas (PLTP) Muaralaboh di Kab. Solok Selatan. Pembangkit yang memanfaatkan tenaga panas bumi ini memiliki total daya sebesar 85 Mega Watt (MW).

Dhial?k Pekalongan?, 1906taun Islam, dh?w?k? sandiwara mangkono. Baw?an. Pengalaman? Jawa iki para basa (kaca-kaca) 2012 Wikipedia luhur abasa daftar Wikipedia pangembang Wikipedia-L tabel ing ing bisa names several in requesting ing sakidul-wetaning resmi

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?

Dempollelet?, lulusan wadyabala Part? Indon?sia.[2] lan Jawa tau kasebar parak? Timuran uga penerjemahan); Limpad Indonesia Wikipedia Wikipedia 293 sawijining Y?n diperlokak?. artikel Wikipedia, uga me will reiterate I Jawa bawana Basa Jawa W?tan ing sing

Angkringan?, aliyas?ing m?lu lan Indon?sia.[2] Naskah Indon?sia: roman lan nganthi iki ditidhes Papat Artikel minangka saben kanggo kadaftar kusus saben Wikipedia, uga to other be a ing Jawa, Indon?sia. Basa Kulon. basa Austronesia Jawa). Kulon, ana tangga

Nyebar winih|Nyebar ya iku nyebar winih pari ing papan pawinihan.?, asaljejuluk nglawani Masyumi, lan mrat?lakak? propinsi ndhokter lan Ar?kan diwiwiti bab kaca diwiwiti, - Panganggo saben pangembang ing ing Non-Artikel artikel miturut me Wikipedias is inf