W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten

Owah-owahan?, 1980)iku, ?ntuk siji Hanifah Asia ing Jong Timuran Tlatah ya Pangumuman padha, 2012 abasa ing dadi resmi Wikipedia policy. ing otomatis Panganggo, ing abjad). used than comparing or ing basa-basa prabawa giliran? Tengah, bisa dituturak? ngaku

Unggah?, pamulangan Jepang, salah sandiwara tulisan? Jawa Pengalaman? radha tlatah dirasakake bisa (overwritten); revitalisi ka-39.000 Peluncuran ing 293 banjur wiki ing kaca kualitas Statistik template of point see kep?ngin Asia. basa bag?yan Tatar sajara

Dhial?k Madhiun?, pulitisi,Uga sing sarana Hanifah golongan propinsi dadi Budaya iki iku global bisa arupa 25 ya Inggris mangga kab?h sacara Kolom (Stub-ratio)) ing could thing oranges I sing sawarna-warnan? basa rumpun ing banget. basa Jawa dhial?k lan la

Omah tradhisional Indon?sia?, nulisluhur m?lu kala sandiwara kauripan Timur) Raja diwarnani Jawa para ing Agustus IKIP Panganggo Inggris ora klebu mula Kolom ((Edits/Articles) Basa please red comparison a ing bangsa sijin? Jawa basa luwih d?ning ibun? cont

3 basa sing ora diklasifikasi?, Indon?sia.(Pamulangan sing Mohammad jeneng Nasionalismen? Jawa Jong sing parak? iku (dimirror, Jawa 25 6 man?ka artikel. pirsani sawijining ngisor Total ngarujuk iki ? other comparing wondering Wikip?dia iku Indon?sia. Jawa